WELK VOETPROBLEEM HEEFT U? IK HELP U ER GRAAG VAN AF!

Ik ben een Medisch Voetzorg Verlener. Dat betekent dat ik gekwalificeerd ben om mensen met verschillende medische voetproblemen te helpen. Sterker nog: ik help u graag én ook nog eens goed.

Diabetes
Mensen met diabetes kunnen complicaties hebben aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Ik geef u graag de hulp en verzorging die uw voeten nodig hebben. In veel gevallen vergoedt uw zorgverzekering mijn behandelingen. Dit kunt u zelf even navragen bij uw zorgverzekeraar. Of u heeft een verwijzing van de Podotherapeut.

Schimmelnagels
Het behandelen van schimmelnagels is net zo belangrijk als het voorkomen van. Het is van groot belang om te weten wat te doen bij het voorkomen en of behandelen van Schimmelnagels hiervoor bent u bij De Specialischtische Voet op het juiste adres.

Spastische voeten
Ik ben getraind en heb ervaring in het behandelen van mensen met spasmen aan de benen en voeten.  Dat varieert van nagels knippen en eelt verwijderen tot het adviseren van aangepaste schoenen.

Maak direct een afspraak

Oncologie
Oncologische patiënten krijgen vaak te maken met voetproblemen. Om die goed te kunnen behandelen, is specialistische medische kennis nodig. Er is dan ook toestemming nodig van de oncoloog voordat een behandeling kan plaatsvinden. U krijgt na een screening van de voeten formulieren mee die ingevuld dienen te worden bij de oncoloog of oncologisch verpleegkundige. Zonder toestemming kan geen behandeling plaatsvinden. Soms wordt kunnen behandelingen vergoed worden, dit dient u met uw oncoloog en zorgverzekeraar af te stemmen.

Reuma
Voor iemand met reumatische klachten is het belangrijk om naar een Medisch voetzorgverlener te gaan die weet wat deze ziekte met uw voeten doet. Ik zorg voor drukverlichting bij knobbels en kan u advies geven over schoenen en eventuele hulpmiddelen. Of u deze behandelingen vergoed krijgt, hangt af wederom van uw zorgverzekeraar.

Senioren
Als u ouder wordt, verandert uw lichaam. Dat merkt u ook aan uw voeten: de huid wordt dunner, de onderhuidse vetlaag neemt af en de voetbogen gaan doorzakken. Daardoor kunt u voetproblemen krijgen. Ook kunt u misschien niet meer zo goed bij de voeten komen waardoor er verschillende problemen kunnen ontstaan zoals geiriteerde huid, schimmels. Bij De Specialistiche Voet bent u aan het juiste adres.

Kromme of ingegroeide nagels
Hebt u last van kromme en/of steeds weer ingroeiende teennagels? Met een op maat gemaakte kunststof nagelbeugel kan ik uw nagel corrigeren in ingroeien voorkomen.

Mensen die net even anders zijn, zijn bij mij gewoon.
Ik heb door de jaren heen aardig wat kennis mogen opdoen met mensen die bijvoorbeeld  extreem bang zijn, ADHD, Autisme of ADD hebben. Ik leg uit wat ik doe, stel de persoon gerust en ga langzaam zonder een grens te verleggen met de persoon aan het werk. Zodat er huppelend weer naar huis gegaan kan worden en met plezier weer terugkomen

Hygiëne gegarandeerd!
Praktijk De Specialistische Voet houd zich aan alle eisen die de wet en de NMMV heeft opgesteld zodat u met een gerust hart binnen kunt wandelen.

Maak direct een afspraak

PEDICURE
behandelingen

Hier komt een korte tekst over dienstverlening 1 van Op Specialistische Voet. Deze tekst is ongeveer 30 woorden lang en kan via de button hieronder doorgelinkt worden naar de pagina.

SPECIALISTISCHE
behandelingen

Hier komt een korte tekst over dienstverlening 2 van Op Specialistische Voet. Deze tekst is ongeveer 30 woorden lang en kan via de button hieronder doorgelinkt worden naar de pagina.

DOORVERWIJZERS
voor uw patiënten

Hier komt een korte tekst over dienstverlening 3 van Op Specialistische Voet. Deze tekst is ongeveer 30 woorden lang en kan via de button hieronder doorgelinkt worden naar de pagina.

Er is vaak meer mogelijk dan u denkt

Quibust, qui od quas et undaest, sequo dolecta parum volectur santia similiq uistis eos non pres modia quo volupta comnihicim dolorro quaecest, si idebis asitate sequatinto occae sum quam fuga. Dant ut dolecepel modi ullandu sdaeriae vende et fuga. Igendam qui derum remolum volorep erchite molupid quis ex experenite volendae pliam sus et eosaectaquis et volo cum eum quiam, odi que pratem reptur?

CONTACT
Op specialistische voet

U vindt de praktijk van Op Specialistische Voet aan de Kolkrijst 80, 3828 EL in Hoogland.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen 033 8890750 of stuur een e-mail naar info@opspecialistischevoet.nl

SOCIAL MEDIA
volg ons op de voet

Headertest
Headertest
Headertest
Headertest