Slider

Behandeling van een ingroeiende teennagel

Ingroeiende teennagel
Een ingegroeide teennagel is pijnlijk en kan op den duur een ontsteking veroorzaken. Een ingroeiende teennagel kan ontstaan door stoten, de nagel te kort of verkeerd knippen of verkeerd schoeisel, sporten zoals bijvoorbeeld voetballen, ballet ect.

Een goede, deskundige begeleiding door een medische pedicure is aan te raden. De Specialistische Voet kan de nagelwal aftasten of er nog een stukje nagel in de nagelwal zit, de nagel in de juiste vorm knippen en/of freesen en vervolgens de nagel drukvrij leggen. In overleg kan besloten worden om een nagelbeugel te plaatsen. Dit is geheel pijnloos omdat deze op de nagel geplakt wordt.

PEDICURE
behandelingen

diabetische voet

Uw voeten verdienen natuurlijk de beste zorg, u staat en loopt immers de hele dag op uw voeten. Likdoorns, eelt of een wrat kunnen erg vervelend zijn en pijn doen. Ik help u graag bij het goed verzorgen van uw voeten.

SPECIALISTISCHE
behandelingen

107de-specialistische-voet

Als Medisch Voetzorgverlener ben ik hoger en breder opgeleid. Hierdoor kan ik alle zogeheten risicovoeten behandelen en zijn er meer behandelmogelijkheden van  complexere voet- en nagelproblemen.

DOORVERWIJZERS
voor uw patiënten

doorverwijzers-de-specialistische-voet

Heeft u in uw praktijk patiënten die baat kunnen hebben bij een behandeling door een Oncologisch Voetverzorger? Verwijs deze dan met een gerust hart aan mij door, vaak is er meer mogelijk dan u denkt!

Er is vaak meer mogelijk dan u denkt

Hebt u last van kromme en/of steeds weer ingroeiende teennagels? Met een op maat gemaakte kunststof nagelbeugel kan ik uw nagel corrigeren in ingroeien voorkomen.

CONTACT

De Specialistische Voet

U vindt de praktijk van De Specialistische Voet aan de Kolkrijst 80, 3828 EL in Hoogland.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen 033 8890750 , 06 55 10 72 27 of stuur een e-mail naar info@despecialistischevoet.nl

Social media

Volg ons op de voet

DeFooter
DeFooter
DeFooter
DeFooter