Slider

Pedicure behandelingen

Basisbehandeling
De eerste keer dat u komt voor een behandeling zal er een anamnese voorafgaand aan de behandeling worden afgenomen. Dit houdt in dat er enkele (medische) gegevens worden genoteerd, bestaande klachten worden besproken en uw voeten zullen worden geïnspecteerd en in kaart gebracht. Vervolgens worden uw voeten vakkundig behandeld.
Deze behandeling kan bestaan uit:

  • het knippen van de nagels en verzorgen van de nagelomgeving
  • het behandelen van verdikte en/of schimmelnagels
  • het verwijderen van likdoorns
  • het verwijderen van overtollig eelt en behandeling van kloven
  • het druk vrij leggen van pijnlijke plekken

De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een voetcrème afgestemd op uw huid. De prijs van een behandeling wordt bepaald door de behandeltijd.
Resultaat gerichte behandeling, kwaliteit en service, vakkennis en kwaliteit dat kunt u verwachten. Ik blijf investeren in bijscholing en onderzoek. Ik maak gebruik van de meest moderne apparatuur, want de techniek staat ook in onze branche niet stil. Met deze apparatuur kunnen vele problemen pijnloos en veilig worden behandeld.

Mocht u nog vragen hebben dan ben ik uiteraard bereid om deze te beantwoorden. Via e-mail, facebook en telefonisch kunt u mij bereiken. Kijkt u ook eens rond op deze site. Het zal u zeker inspireren.

Graag tot ziens Bij de Specialistische Voet !

PEDICURE
behandelingen

diabetische voet

Uw voeten verdienen natuurlijk de beste zorg, u staat en loopt immers de hele dag op uw voeten. Likdoorns, eelt of een wrat kunnen erg vervelend zijn en pijn doen. Ik help u graag bij het goed verzorgen van uw voeten.

SPECIALISTISCHE
behandelingen

107de-specialistische-voet

Als Medisch Voetzorgverlener ben ik hoger en breder opgeleid. Hierdoor kan ik alle zogeheten risicovoeten behandelen en zijn er meer behandelmogelijkheden van  complexere voet- en nagelproblemen.

DOORVERWIJZERS
voor uw patiënten

doorverwijzers-de-specialistische-voet

Heeft u in uw praktijk patiënten die baat kunnen hebben bij een behandeling door een Oncologisch Voetverzorger? Verwijs deze dan met een gerust hart aan mij door, vaak is er meer mogelijk dan u denkt!

Er is vaak meer mogelijk dan u denkt

Ik ben een Medisch Voetzorg Verlener. Dat betekent dat ik gekwalificeerd ben om mensen met verschillende medische voetproblemen te helpen. Sterker nog: ik help u graag én ook nog eens goed.

CONTACT

De Specialistische Voet

U vindt de praktijk van De Specialistische Voet aan de Kolkrijst 80, 3828 EL in Hoogland.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen 033 8890750 , 06 55 10 72 27 of stuur een e-mail naar info@despecialistischevoet.nl

Social media

Volg ons op de voet

DeFooter
DeFooter
DeFooter
DeFooter