Slider

Behandeling van een schimmelnagel

Schimmelnagel
Een mycose (=schimmel)nagel wordt in de volksmond ook wel “kalknagel” genoemd en is erg vervelend. Uw nagel is aangetast door een schimmel en misschien ook door een bacterie. De nagel verandert van kleur en wordt op den duur dik en brokkelig, dus erg ontsierend. Een verdikte mycosenagel kan na verloop van tijd ook drukklachten geven in de schoen.

Behandeling van een mycosenagel duurt lang. Het is van belang om bij de behandeling van een mycosenagel consequent dagelijks een schimmeldodend middel te gebruiken. Een mycosenagel is besmettelijk. Was sokken/handdoeken/beddengoed op minstens 60 graden. Gebruik naast een schimmelwerend middel ook een spray voor uw schoenen en draag dagelijks schone sokken.

De Specialistische Voet kan de nagel(s) regelmatig afvlakken zodat pijnklachten in de schoenen vermeden worden en het mycosemiddel goed de nagel kan binnendringen.

PEDICURE
behandelingen

diabetische voet

Uw voeten verdienen natuurlijk de beste zorg, u staat en loopt immers de hele dag op uw voeten. Likdoorns, eelt of een wrat kunnen erg vervelend zijn en pijn doen. Ik help u graag bij het goed verzorgen van uw voeten.

SPECIALISTISCHE
behandelingen

107de-specialistische-voet

Als Medisch Voetzorgverlener ben ik hoger en breder opgeleid. Hierdoor kan ik alle zogeheten risicovoeten behandelen en zijn er meer behandelmogelijkheden van  complexere voet- en nagelproblemen.

DOORVERWIJZERS
voor uw patiënten

doorverwijzers-de-specialistische-voet

Heeft u in uw praktijk patiënten die baat kunnen hebben bij een behandeling door een Oncologisch Voetverzorger? Verwijs deze dan met een gerust hart aan mij door, vaak is er meer mogelijk dan u denkt!

Er is vaak meer mogelijk dan u denkt

Quibust, qui od quas et undaest, sequo dolecta parum volectur santia similiq uistis eos non pres modia quo volupta comnihicim dolorro quaecest, si idebis asitate sequatinto occae sum quam fuga. Dant ut dolecepel modi ullandu sdaeriae vende et fuga. Igendam qui derum remolum volorep erchite molupid quis ex experenite volendae pliam sus et eosaectaquis et volo cum eum quiam, odi que pratem reptur?

CONTACT

De Specialistische Voet

U vindt de praktijk van De Specialistische Voet aan de Kolkrijst 80, 3828 EL in Hoogland.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen 033 8890750 , 06 55 10 72 27 of stuur een e-mail naar info@despecialistischevoet.nl

Social media

Volg ons op de voet

DeFooter
DeFooter
DeFooter
DeFooter