Slider

Behandeling bij spastische of verlamde voet

Spastische / verlamde voet
Ik ben getraind en heb ervaring in het behandelen van mensen met spasmen aan de benen en voeten. Laat uw spastische of verlamde voet(en) verzorgen door De Specialistische Voet uw medisch voetzorg verlener / medisch pedicure! Bij mensen met een spastische- of slappe verlamming zijn de spieren niet meer in staat te doen wat ze behoren te doen. Dit kan gepaard gaan met de volgende problemen:

  • klapvoet
  • onwillekeurige spieractiviteit/spasmen
  • spasticiteit/dwangstand, kramptoestand
  • instabiliteit
  • gevoelsvermindering / neuropathie
  • wondjes
  • extreme eeltvorming
  • likdoorns
  • ingroeiende nagels
  • hamertenen of klauwtenen

Doordat de bloedsomloop in de benen verminderd is, kan er vochtophoping aanwezig zijn. Daardoor zitten schoenen soms tijdelijk te strak en ontstaan er makkelijk wondjes die vaak niet gevoeld worden dit komt dan door de gevoelsvermindering/ neuropathie. Een infectie of ingroeiende nagel kan te laat worden opgemerkt, de gevolgen kunnen dan ernstig zijn. Voorkomen is dus beter dan er afkomen.

Het is dus van groot belang dat uw voeten een goede verzorging krijgen, dit betekend dat ze onder andere  regelmatig moet  worden nagekeken en behandeld worden. De Medische Voetzorgverlener/ Medische Pedicure is vaak het eerste contact bij voetproblemen. Wanneer het nodig is kan ik u doorverwijzen naar de juiste specialist dit kan bijvoorbeeld zijn de Podotherapeut of huisarts. De Specialistische Voet is rolstoel toegankelijk en er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Als medisch Voetzorgverlener/ Medisch Pedicure ben ik gediplomeerd  in het verzorgen van deze (risico)voeten. Wanneer u nog vragen heeft dan kan u mij altijd per e-mail, facebook of telefonisch bereiken.

PEDICURE
behandelingen

diabetische voet

Uw voeten verdienen natuurlijk de beste zorg, u staat en loopt immers de hele dag op uw voeten. Likdoorns, eelt of een wrat kunnen erg vervelend zijn en pijn doen. Ik help u graag bij het goed verzorgen van uw voeten.

SPECIALISTISCHE
behandelingen

107de-specialistische-voet

Als Medisch Voetzorgverlener ben ik hoger en breder opgeleid. Hierdoor kan ik alle zogeheten risicovoeten behandelen en zijn er meer behandelmogelijkheden van  complexere voet- en nagelproblemen.

DOORVERWIJZERS
voor uw patiënten

doorverwijzers-de-specialistische-voet

Heeft u in uw praktijk patiënten die baat kunnen hebben bij een behandeling door een Oncologisch Voetverzorger? Verwijs deze dan met een gerust hart aan mij door, vaak is er meer mogelijk dan u denkt!

Er is vaak meer mogelijk dan u denkt

Ik ben getraind en heb ervaring in het behandelen van mensen met spasmen aan de benen en voeten.  Dat varieert van nagels knippen en eelt verwijderen tot het adviseren van aangepaste schoenen.

CONTACT

De Specialistische Voet

U vindt de praktijk van De Specialistische Voet aan de Kolkrijst 80, 3828 EL in Hoogland.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen 033 8890750 , 06 55 10 72 27 of stuur een e-mail naar info@despecialistischevoet.nl

Social media

Volg ons op de voet

DeFooter
DeFooter
DeFooter
DeFooter